Klinikken på Jernbanevej blev opført i 1975 af tandlæge Ole Adamsen. Bygningerne er tegnet af arkitekt Zander Olsen fra Holbæk. Som led i et succesfuldt generationsskifte overtog Anja Adamsen klinikken fra hendes far i 1989. Anja gik på pension i 2022 og hendes datter Maria Adamsen fører nu klinikken videre som 3. generation af tandlæger i familien.

Hos os er patienten i højsædet – i trygge omgivelser på en klinik med en afslappet atmosfære og tid til den enkelte. Vi lægger meget vægt på kvalitet og hygiejne, og klinikken er up-to-date med moderne teknologisk udstyr og materialer, så vi kan tilbyde patienten den bedste behandling. Vi benytter bl.a digital patientjournal og digital røntgen.

Vi bestræber os meget på at undgå ventetid. Men da vi af og til må behandle akutte tandpiner, kan ventetid forekomme.

Klinikken ligger centralt placeret lige overfor stationen i Nykøbing Sjælland, så den er nem at komme til via tog og bus.

Ankommer du i egen bil kan du parkere på klinikkens parkeringsplads, eller på parkeringspladsen ved krydset Jernbanevej/Havnegade, hvor man kan holde i op til 2 timer.

Klinikken har etableret handicapvenlig indgang med sliske. Vi gør opmærksom på, at tandlægestolens maxkapacitet er 150 kg.