Tandlæger

Anja Adamsen
Anja har haft sit virke på klinikken siden hun blev uddannet fra Tandlægehøjskolen i 1978. Anja har desuden været tilknyttet børnetandplejen i Nykøbing Sjælland i 4 år. Klinikken på Jernbanevej blev opført i 1975 af tandlæge Ole Adamsen. Bygningerne er tegnet af arkitekt Zander Olsen fra Holbæk. Som led i et succesfuldt generationsskifte overtog Anja klinikken fra hendes far i 1989. Anja er netop gået på pension.

Maria Adamsen
Maria er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2010 og blev herefter ansat på klinikken. Maria har desuden været udsendt med Tandsundhed uden Grænser for at udføre tandbehandling på Filippinerne. Maria er medejer af klinikken.

Marie Louise Bendix
Marie Louise er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2002 og blev ansat på klinikken i 2004. Marie Louise har tidligere været ansat i forsvaret og i børnetandplejen på Færøerne.

Esra Gümüs
Esra er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2020. Derudover er hun også uddannet tandplejer fra Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere i København i 2012. Esra har tidligere været ansat i Slagelse kommunale Tandpleje.

Chafiq Sibai
Chafiq er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2019. Han har tidligere arbejdet i Slagelse og Næstved kommunale Tandpleje.

Amin Tajik
Amin er uddannet tandlæge i Iran og har opnået autorisation i Danmark efter han flyttede hertil i 2013. Amin har tidligere arbejdet i privat praksis i Lemvig, hvor han bl.a. stod for de mere komplicerede behandlinger.

Det øvrige personale

Klinikassistenter:
Seyda Genc, Mie Hyldedal, Terrie Rasmussen, Louise Simonsen, Mathilde Starklint

Klinikassistentelever:
Fie Holse, Louise Lysdal Vagnsø

Bogholder:
Gitte Hansen