Tandlæger

Anja Adamsen
Anja har haft sit virke på klinikken siden hun blev uddannet fra Tandlægehøjskolen i 1978. Anja har desuden været tilknyttet børnetandplejen i Nykøbing Sjælland i 4 år. Klinikken på Jernbanevej blev opført i 1975 af tandlæge Ole Adamsen. Bygningerne er tegnet af arkitekt Zander Olsen fra Holbæk. Som led i et succesfuldt generationsskifte overtog Anja klinikken fra hendes far i 1989.

Maria Adamsen
Maria er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2010 og blev herefter ansat på klinikken. Maria har desuden været udsendt med Tandsundhed uden Grænser for at udføre tandbehandling på Filippinerne. Maria er medejer af klinikken.

Marie Louise Bendix
Marie Louise er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2002 og blev ansat på klinikken i 2004. Marie Louise har tidligere været ansat i forsvaret og i børnetandplejen på Færøerne.

Kim Wessel Andersen
Kim er uddannet tandlæge fra Tandlægehøjskolen i 1980. Han har tidligere haft egen tandlægeklinik i Stenlille. Kim går på pension december 2021.

Esra Otünc
Esra er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2020. Derudover er hun også uddannet tandplejer fra Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere i København i 2012. Esra har tidligere været ansat i Slagelse kommunale Tandpleje.

Det øvrige personale

Kontoransvarlig:
Jeanne Rothman

Klinikassistenter:
Jeanne Rothman, Mathilde Starklint, Seyda Genc, Louise Simonsen, Tina Fieber

Klinikassistentelever:
Freia Wohlert

Bogholder:
Gitte Hansen