Tandlæger

Anja Adamsen
Anja har haft sit virke på klinikken siden hun blev uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1978. Anja har desuden været tilknyttet børnetandplejen i Nykøbing Sjælland i 4 år. Klinikken på Jernbanevej blev opført i 1975 af tandlæge Ole Adamsen. Bygningerne er tegnet af arkitekt Zander Olsen fra Holbæk. Som led i et succesfuldt generationsskifte overtog Anja klinikken fra hendes far i 1989.

Marie Louise Bendix
Marie Louise er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2002 og blev ansat på klinikken i 2004. Marie Louise har tidligere været ansat i forsvaret og i børnetandplejen på Færøerne.

Maria Adamsen
Maria er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2010 og blev herefter ansat på klinikken. Maria har desuden været udsendt med Tandsundhed uden Grænser for at udføre tandbehandling på Filippinerne.

Zahra Al Hakim
Zahra er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2013 og er blevet ansat på klinikken i foråret 2017. Zahra har tidligere været ansat i den kommunale børnetandpleje på Stevns og i Holbæk.

Majken Mortensen
Majken er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2015 og har tidligere været ansat i den kommunale tandpleje i Frederikssund samt på en privat klinik i Frederikssund. Majken er barselsvikar for Zahra startende pr 1/10-18.

Tandplejer

Bettina Sibbert
Bettina er uddannet tandplejer fra Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere i 2005. Bettina har tidligere været ansat i kommunalt regi og arbejdet med ortodonti samt i privat praksis. Bettina varetager paradentosebehandlinger.

Det øvrige personale

Sekretær:
Anette Frendrup

Klinikassistenter:
Mie Hyldedal, Tanja Olsen, Mathilde Starklint, Heidi Fog

Klinikassistentelev:
Seyda Genc

Bogholder:
Gitte Hansen